Hívogató

Az elmúlt években már hagyománnyá vált a Pomázi Plébániai Tábor, mely évről évre sok kellemes élménnyel ajándékozza meg a résztvevőket (amire bizonyságul szolgáljanak a jobboldalt pörgő, még ha kissé régi képek), s mely segíti a közösségépítést és szolgálja a résztvevők, kicsik és nagyok, lelki töltekezését.

A hagyományt idén se szakítjuk meg, idén is lesz tábor, de még mindig Pomázon. A tábor a szokásoknak megfelelően csütörtök délutántól vasárnap ebédig tart, de idén a szokásosnál korábban, június 30. és július 3. között lesz.

Bár a tábor „napközis” volta csábíthat, hogy egy-egy napot vagy félnapot kihagyjunk, a közösség megélése akkor teljes, ha végig mindannyian együtt vagyunk. Ezért kérjük, a magatok és a többiek érdekében is, lehetőleg szánjátok rá az időtöket a teljes jelenlétre!

A program szervezése még folyamatban van, de annyi bizonyos, hogy a program csütörtökön este 6 órakor közös misével és az azt követő vacsorával kezdődik, és vasárnap közös ebéddel zárul, délután 3 óra magasságában.

A lelki programok szervezése is folyik még, de a tábor témája már megvan: idén azt a kérdést járjuk körbe, hogy mit jelent nekünk az Egyház és mit jelent az Egyházhoz tartozni. A témában előadást fog tartani Dr. Beer Miklós, a Váci egyházmegye nyugalmazott püspöke, illetve lesznek kiscsoportos alkalmak is, amiket ki-ki habitusa, érdeklődése szerint választhat ki.

A felnőtt programok mellett folynak majd a gyerekeknek szóló elfoglaltságok: játék, kézműveskedés, ügyességi vetélkedők, kirándulás, korcsoportos beosztás szerint.

Helyszín

Az esemény helyszíne Pomáz: a plébániakert, a közösségi ház, a Teleki-Wattay kastély kertje, illetve maga templom, az egyes esetmények jellegétől illetve az időjárástól függően. A részleteket majd hirdetjük.

Költségek, fizetés

Költségek

A tábor költségei az alábbiak szerint alakulnak:

Normál adagGyermek adag
Ebéd1200 Ft600 Ft
Vacsora600 Ft300 Ft

Mint látjátok, az idén, a tavalyihoz hasonlóan, közös reggelik nem lesznek. A tavalyihoz hasonlóan egységes menü lesz, akinek speciális étkezési igénye van, azt kérjük, gondoskodjon magának megfelelő ebédről/vacsoráról; ehhez melegítési lehetőséget (mikro) biztosítunk. Illetve a tavalyihoz hasonlóan hozzatok saját poharat és tányért a vacsorához.

Kedvezmények

A fenti díjakból június 16.-ig történő jelentkezés és a teljes (kedvezménnyel csökkentett) összeg befizetése esetén 15% kedvezményt tudunk biztosítani.

Egyéni megfontolás alapján van lehetőség további kedvezmény biztosítására is, kérjük, ilyen igényeiteket jelezzétek írásban a pomazitabor@jnet.hu címen, vagy személyesen a szervezőknek.

Fizetés módja

A részvételi díjat a MegNet Banknál vezetett 16200254-10087392 számú számlára (számlatulajdonos J.Tóth Gábor) várjuk. Bár az utóbbi években nem nagyon volt példa arra, hogy valaki készpénzben fizetett volna, ha valaki számára az átutalás problémát jelent, jelezze a szervezők felé, és találunk megoldást.

Átutalásnál a közleményben add meg a nevedet, valamint jelezd, hogy a tábori részvételi díjat fizeted (pl. „Pomázi Plébániai Tábor 2022 – név”).

Jelentkezés, további információk

A jelentkezés megkezdéséhez kattints a menüsorban a Jelentkezés gombra.

Ha kérdésed vagy problémád van, keresd a szervezőket, levélben pomazitabor@jnet.hu címen, vagy telefonon a +36 (30) 433-8194 számon (Szerecz Ági, 4 után vagy hétvégén).